Afstands
bedieningen

Afstandsbedieningen bij rolbruggen zijn een veelgebruikte tool om het proces van het tillen en verplaatsen van zware lasten te vergemakkelijken en versnellen. Ze bieden de bediener van de rolbrug de mogelijkheid om op afstand commando’s te geven aan de hijs- en bewegingsmechanismen van de kraan. Wij bieden een breed aanbod aan afstandsbedieningen van de beste merken aan. In ons magazijn hebben wij ook wisselstukken op stock van alle aangeboden merken waardoor we uw afstandsbediening snel kunnen repareren. 

Waarom werken met een afstandsbediening?

Het gebruik van een afstandsbediening biedt verschillende voordelen. Ze verhoogt de productiviteit, zorgt voor een verbeterde ergonomie en veiligheid voor de bediener. Het is echter belangrijk om ervoor te zorgen dat de bediener goed is opgeleid en op de hoogte is van alle veiligheidsmaatregelen en procedures. Ook daarvoor is CMC Rolbruggen de geschikte partner.

ons aanbod

Op zoek naar een betrouwbare industriële partner?

CMC Rolbruggen bouwt, plaatst, onderhoudt en repareert hijssystemen. Wij zijn de betrouwbare one-stop-shop voor elke nijverheid. Neem vrijblijvend contact met ons op om te zien hoe wij u kunnen helpen.

Contacteer ons

  Op zoek naar een betrouwbare industriële partner?
  Bel ons via WhatsApp

  +32 474 75 55 89

  Offerte aanvragen?

  Start uw projectaanvraag

  CMC Rolbruggen is Official Street Dealer

  Ons team staat 7OP7 klaar voor interventies.
  Wij garanderen een full-time service.