• De monorail rolbrug is de perfecte oplossing voor vaste productie- en transportlijnen waarbij maar één rijbeweging met een vast traject nodig is: het traject waarlangs de lasten getransporteerd moeten worden. Afhankelijk van de nodige hijscapaciteit kan gewerkt worden met kettingtakels (max. 6,3 ton) of met kabeltakels (max. 16 ton). Wij bouwen de stalen monorailprofiel volledig op maat van de nodige transportlijn.

  Waarom kiezen voor een monorail rolbrug?

  Heeft u slechts 1 rijbeweging nodig, dan kan u opteren voor een monorail. Met deze monorail brengt u uw last op verschillende vaste posten binnen een productielijn.

  Wij bouwen uw monorail op maat

  Wij lassen, schilderen en assembleren uw monorail volledig zelf. Geen stugge standaardoplossingen waar u zich moet naar schikken maar doorgedreven maatwerk. Van de afmetingen en de vorm tot de technologische functionaliteiten en de kleur. Wij maken uw monorail zoals u dat wil. Voor de takels kiezen we bewust voor de gerenommerde topkwaliteit van Street. Ook voor het transport en de montage kan u vanzelfsprekend op ons rekenen.

   

 • Specificaties en voordelen van onze monorail rolbrug

  • Enorme tijdswinst bij vaste processen
  • Hijscapaciteit tot 16 ton
  • Assemblage op maat van uw business 
  • Mogelijkheid om bochten te verwerken

CMC Rolbruggen is Official Street Dealer

Op zoek naar een betrouwbare industriële partner?

CMC Rolbruggen bouwt, plaatst, onderhoudt en repareert hijssystemen. Wij zijn de betrouwbare one-stop-shop voor elke nijverheid. Neem vrijblijvend contact met ons op om te zien hoe wij u kunnen helpen.

Contacteer ons

  Op zoek naar een betrouwbare industriële partner?
  Bel ons via WhatsApp

  +32 474 75 55 89

  Offerte aanvragen?

  Start uw projectaanvraag

  Ons team staat 7OP7 klaar voor interventies.
  Wij garanderen een full-time service.