Service & Herstel

CMC Rolbruggen staat voor topkwaliteit. Maar na de verkoop en de installatie is voor ons de kous niet af, en daar maken wij het échte verschil. Tevreden klanten die tevreden blijven dankzij onze service en het voortvertellen. Daar gaan wij voor. 

DSC01230
experts waar u op kunt rekenen

Voor onderhoud en reparatie kan u bij ons rekenen op ervaren technici die zoeken naar een snelle én duurzame oplossing. Wij zetten in op levensduur zodat uw investering maximaal rendeert op de lange termijn.

Daarnaast kan u bij ons ook rekenen op een zeer persoonlijke aanpak. Is er iets mis? Bel ons, mail ons of stuur ons een Whatsapp-bericht. Céderique is 7 op 7 bereikbaar. We laten niemand in de steek. 

CMC_DAG2_-19

Onderhoud

Net zoals elke installatie met bewegende onderdelen zijn ook onze rolbrugsystemen van tijd tot tijd aan een onderhoudsbeurt toe. De aanbevolen regelmaat hangt af van de installatie en de gebruiksintensiteit dus wij doen u graag een onderhoudsvoorstel op maat, met oog op maximale levensduur en het vermijden van stilstanden.

DSC01097

herstel

Acute panne? Geen nood. Bij CMC Rolbruggen beseffen we hoe verlieslatend stilstanden zijn en dus ook hoe urgent elke depannage is. Aarzel niet om contact met ons op te nemen, wij zijn altijd bereikbaar. We komen zo snel mogelijk langs om het probleem in detail te bekijken en indien mogelijk voeren we het herstel ook meteen uit. Stuur Cederique dus gerust een Whatsapp-bericht. 

schilderen rolbrug

ombouw

Uw bestaande installatie verhuizen, inkorten of upgraden? CMC assisteert u bij de ombouw van uw bestaande installatie. Uw oude rolbrug een tweede leven geven? Dit kan door het reviseren van bepaalde onderdelen, het toevoegen van enkele smart features of uw rolbrug laten herschilderen. CMC biedt een oplossing op al uw vragen.

5D63C5C8-7CBF-44AE-8057-8A8CAB72FDDE

magazijn

Nood aan reserve-onderdelen of wisselstukken? Wij hebben een ruime stock en kunnen onderdelen aanbieden van verschillende merken (STREET, Demag, ABUS, …). Wij hebben een nauw contact met onze leveranciers waardoor we niet-voorradige stukken snel kunnen bestellen en leveren.

CMC Rolbruggen is Official Street Dealer

Ons team staat 7OP7 klaar voor interventies.
Wij garanderen een full-time service.