Dubbelligger
Rolbrug

 • De dubbelligger rolbrug of dubbelligger bovenloopkraan maakt gebruik van een dubbele horizontale ligger die zich op de loopweg beweegt. De takel loopt bovenop de liggers. Hierdoor kan niet enkel een grotere hijshoogte bereikt worden. Doordat de last over de twee liggers wordt verdeeld, heeft de dubbelligger ook een bijzonder grote hefcapaciteit. Bij CMC Rolbruggen bouwen we elke dubbelligger rolbrug volledig op maat. We zorgen bovendien ook voor transport en we plaatsen en monteren de volledige constructie vakkundig op uw bedrijfsterreinen. We ontzorgen u als klant van a tot z doorheen dit hele proces. 

  Waarom kiezen voor een dubbelligger rolbrug?

  Het hijsvermogen van een dubbelligger reikt tot 200 ton. Dit maakt van de dubbelligger een goeie oplossing om zware lasten boven industriële installaties te hijsen of om vrachtwagens te laden.  

  Wij bouwen uw dubbelligger rolbrug op maat

  Wij bouwen elke dubbelligger rolbrug volledig op maat van de infrastructuur en de industriële noden. We zitten graag met u samen om de plannen te bekijken en vervolgens werken we een ontwerp voor u uit dat perfect aansluit op uw verwachtingen. Alles wordt bij ons intern gelast, geassembleerd en afgewerkt met hoogstaande materialen. Bij CMC Rolbruggen dragen we degelijkheid en duurzaamheid zeer hoog in het vaandel. Voor onze takels werken we dan ook uitsluitend met de betrouwbare technologie van Street. Ook voor het transport en de montage kan u vanzelfsprekend op ons rekenen.

   

 • Specificaties en voordelen van onze enkelligger rolbrug

  • Overspanning tot +- 43 meter
  • Hijsvermogen van tot 200 ton
  • Hoogstaande Street componenten
  • Keuze tussen kettingtakels of kabeltakels
  • Gebruiksvriendelijke en degelijke afstandsbediening
  • Alle andere opties op aanvraag mogelijk

CMC Rolbruggen is Official Street Dealer

Op zoek naar een betrouwbare industriële partner?

CMC Rolbruggen bouwt, plaatst, onderhoudt en repareert hijssystemen. Wij zijn de betrouwbare one-stop-shop voor elke nijverheid. Neem vrijblijvend contact met ons op om te zien hoe wij u kunnen helpen.

Contacteer ons

  Op zoek naar een betrouwbare industriële partner?
  Bel ons via WhatsApp

  +32 474 75 55 89

  Offerte aanvragen?

  Start uw projectaanvraag

  Ons team staat 7OP7 klaar voor interventies.
  Wij garanderen een full-time service.