Manuele rolbrug

 • De manuele rolbrug, het woord zegt het zelf, wordt niet elektronisch maar manueel bediend. Het is een budgettair aantrekkelijke oplossing die perfect geschikt is om kleinere lasten op te hijsen en over een beperkte afstand te transporteren. Wij bouwen uw manuele rolbrug volledig op maat van uw werkplaats.

  Waarom kiezen voor een manuele rolbrug?

  Een manuele rolbrug heeft een beperkte performantie als het op hijscapaciteit aankomt maar is bijzonder geschikt om bijvoorbeeld zware onderdelen van de stockageplaats naar de werktafel te brengen. Door haar technische eenvoud is de manuele rolbrug ook makkelijk te implementeren in vrijwel elke werkomgeving.

  Wij bouwen uw manuele rolbrug op maat

  Bij CMC Rolbruggen bouwen we uw manuele rolbrug volledig in functie van uw noden en uw infrastructuur. Dat kan in één of meerdere delen. Wij lassen, schilderen en assembleren de rolbrug volledig zelf met hoogstaande materialen. Voor de takels kiezen we bewust voor de gerenommerde topkwaliteit van Street. Ook voor het transport en de montage kan u vanzelfsprekend op ons rekenen. 

   

 • Kenmerken
  • Hijsvermogen vanaf 60kg tot 2000kg
  • Overspanning tot 8m
  • Optimale aanpassing aan ruimtelijke omstandigheden door diverse inbouwvarianten
  • Handmechanisch bediend

CMC Rolbruggen is Official Street Dealer

Op zoek naar een betrouwbare industriële partner?

CMC Rolbruggen bouwt, plaatst, onderhoudt en repareert hijssystemen. Wij zijn de betrouwbare one-stop-shop voor elke nijverheid. Neem vrijblijvend contact met ons op om te zien hoe wij u kunnen helpen.

Contacteer ons

  Op zoek naar een betrouwbare industriële partner?
  Bel ons via WhatsApp

  +32 474 75 55 89

  Offerte aanvragen?

  Start uw projectaanvraag

  Ons team staat 7OP7 klaar voor interventies.
  Wij garanderen een full-time service.