Enkelligger
rolbrug

 • Bij de enkelligger rolbrug beweegt één horizontale ligger met takel zich over de loopweg. Met de enkelligger rolbrug kan je eenvoudig en snel lasten tot ongeveer 25 ton optillen en verplaatsen via één of meerdere takels. Dankzij ons doorgedreven maatwerk zijn onze enkelligger hijssystemen makkelijk te integreren in vrijwel elke industriële omgeving, van productiesites en magazijnen tot laad- en losplaatsen.

  Waarom kiezen voor een enkelligger rolbrug?

  Een enkelligger rolbrug bestaande uit één hoofdligger kan je eenvoudig en snel lasten tot ongeveer 25 ton optillen en verplaatsen via één of meerdere takels. Onze enkelligger rolbrug is een absolute allrounder die perfect het midden houdt tussen hefkracht, hefhoogte en flexibiliteit.

  Wij bouwen uw enkelligger rolbrug op maat

  Onze enkelligger rolbrug is een absolute allrounder die perfect het midden houdt tussen hefkracht, hefhoogte en flexibiliteit. De stalen enkelligger maakt gebruikt van een eenvoudig maar performant takelsysteem dat op de onderflens van de ligger loopt. Hiermee verplaatst u makkelijk lasten tot 16 ton over de volledige ruimte tussen de twee stalen loopwegen waarop de horizontale ligger zich beweegt. De enkelligger rolbrug maakt essentiële bedrijfsprocessen mogelijk en is tegelijk multi-inzetbaar voor tal van toepassingen gebruikt om forse tijdswinst te boeken.

   

 • Specificaties en voordelen van onze enkelligger rolbrug

  • Overspanning tot 42 meter
  • Tilt en verplaatst lasten tot 25 ton
  • Hoogstaand Street takelsysteem componenten
  • Keuze tussen kettingtakels of kabeltakels
  • Gebruiksvriendelijke en degelijke afstandsbediening
  • Extra toebehoren mogelijk

CMC Rolbruggen is Official Street Dealer

332110365_160611869744789_5944315886703910790_n

meer hijsvermogen nodig?

De enkelligger rolbrug is een waardevolle toevoeging bij tal van industriële activiteiten. Is er meer hijskracht of een grotere overspanning nodig? Met onze dubbelligger rolbrug zorgen we ervoor dat u alle industriële registers kan opentrekken. 

Ons team staat 7OP7 klaar voor interventies.
Wij garanderen een full-time service.