CMC kiest voor street

Als officiële verdeler van Street, marktleider in kraantechnologie, voorzien we elk systeem dat we bouwen van een betrouwbaar, toegankelijk en duurzaam Street-besturingssysteem. 

STREET, MARKTLEIDER IN HIJS- EN KRAANTECHNOLOGIE

Met zijn 75 jaar expertise in ontwikkeling en productie van kraansystemen en takels is de Britse producent Street absoluut toonaangevend als het over innovatieve hijssystemen gaat. CMC Rolbruggen is hun officiële Belgische verdeler.

Waarom Street?

10 redenen waarom CMC kiest voor Street.

1. Uniek takeldesing wazig

langere levensduur

Uniek takelontwerp met de rem op de tandwielkast die zorgt voor een zeer hoge betrouwbaarheid en bereikbaarheid tijdens onderhoud. Indien er iets fout zou zijn aan de motorkoppeling kan dit ook geen effect hebben op het vallen van de last. Een nog groter pluspunt is dat de warmte die gerenegeerd wordt door de hijsrem niet naar de hijsmotor kan gaan.s

2._Geen_externe_tandwielen-wazig

geen externe tandwielen

Geen externe tandwielen, waardoor gemakkelijke inspectie en onderhoud mogelijk zijn door middel van een groot deksel, en eenvoudige olievervanging via een handige vuldop.

3. Geen externe aandrijftandwielen wazig

rechtstreekse aandrijving

Directe aandrijving met helical tandwielen zorgt voor meer veiligheid en een langere levensduur, doordat meerdere tanden in elkaar grijpen en slijtage wordt verminderd.

4.1 Geleidingswielen wazig

hangtakels met flensloze wielen

Hangtakels hebben flensloze wielen en werken met stalen geleidingswielen, waardoor slijtage aan de bodemplaat van de rolbrug minimaal is en de duurzaamheid wordt verhoogd.

5._reactiewiel_wazig

beter evenwicht door drukwiel

Uitgerust met een drukwiel om het evenwicht van de takel te behouden, waardoor er geen behoefte is aan tegenwichten en doorslippen op de balk wordt voorkomen.

6.Besturingssysteem wazig

geavanceerd besturingssysteem

Keuze uit een geavanceerd besturingssysteem, volledig opgebouwd uit Schneider-materiaal. Opties omvatten een eenvoudige relaissturing met fasecontrole, timer tussen grote en kleine snelheid en volledige beveiliging.

7.Kabelgeleider_wazig

verbeterde betrouwbaarheid

Beschikt over een robuuste dubbele kabelgeleider voor verbeterde betrouwbaarheid, die slappe kabels aankan dankzij de brede uitvoering, waardoor het aantal defecte hijskabels en kabelgeleiders wordt verminderd.

8._unieke_overlastbeveiliging wazig

gepatenteerde overlastbeveiliging

Gepatenteerde en veilige overbelastingsbeveiliging zonder stroommeting of elektronica, instelbaar binnen het bereik van de takel.

9. Regelbare DC remmen_wazig

instelbare dc-schijfremmen

Instelbare DC-schijfremmen op alle bewegingen, gemakkelijk toegankelijk en eenvoudig aan te passen.

10. Hoge levensduur lage onderhoudskost wazig

correcte aankoopprijs

Street takels bieden een goede aanschafprijs in vergelijking met andere merken. Ze gebruiken juiste materialen, wat resulteert in redelijke kosten voor wisselstukken. De takels zijn ontworpen voor eenvoudig onderhoud en minimaliseren stilstand, zonder langdurig zoeken naar printplaatfouten.

Ons team staat 7OP7 klaar voor interventies.
Wij garanderen een full-time service.