Over CMC

CMC is een relatief jonge maar ervaren speler binnen de sector van de rolbruggenbouwers. Een hyperpersoonlijke aanpak, oerdegelijke hijssystemen zonder nodeloze complexiteit en een betere service na verkoop: daarmee maken wij het verschil tegenover de gevestigde waarden.

DSC00799
Over ons

CMC is een geolied team van gedreven metaalbouwers en tech-experts onder leiding van Cederique Claeys. We hebben de recentste technologische expertise in huis en tegelijk kunnen we een stevige ervaring in de wereld van rolbruggen en hijssystemen voorleggen. We begrijpen de noden van elke industrie en pakken de zaken op onze eigen manier aan: dat wil zeggen gebruiksvriendelijker, toegankelijker en klantvriendelijker. Zonder holle verkoopspraatjes, maar van partner tot partner. 

wij maken het verschil

 • Reden 01
  Oplossingen op maat

  Oplossingen op maat

  Elke rolbrug wordt bij ons intern door onze eigen mensen gelast, geverfd en geassembleerd. Van de staalconstructies tot de wielkasten en de voedingssystemen.

 • Reden 02
  Enkel het beste

  Enkel het beste

  Met zijn 75 jaar expertise in ontwikkeling en productie van kraansystemen en takels is de Britse producent Street absoluut toonaangevend als het over innovatieve hijssystemen gaat. CMC Rolbruggen is hun officiële Belgische verdeler.

 • Reden 03
  Divers en vakkundig team

  Divers en vakkundig team

  Wij hebben een team met een diverse expertise: engineers, lassers, monteurs en techniekers.

 • Reden 04
  7 op 7 service

  7 op 7 service

  Ons team staat 7OP7 klaar voor interventies. Wij garanderen een full-time service.

mensen achter cmc

Rondom zich heeft Céderique een sterke groep van ervaren engineers, lassers, monteurs en techniekers verzameld. Elk zetten ze zich op hun eigen manier en met toewijding in voor CMC en onze klanten.

cedrique

cederique claeys

zaakvoerder

“Onze mensen zijn onze belangrijkste troef. Wij zijn een hecht team van jonge en enthousiaste collega’s! We zijn gepassioneerd over ons werk en steeds toegewijd aan het leveren van de beste kwaliteit en diensten. Zo zorgen we ervoor dat u meteen weer op volle capaciteit draait.”

Works no men 1 High Res'_touched

Official Street Dealer

Wij werken bewust met een wereldwijd gekend en gerenommeerd Brits merk van takels: Street Crane Technology. Als de officiële Belgische verdeler van Street bezitten we hierover zeer veel knowhow. Tegelijk zit u dankzij onze manier van werken niet eindeloos vast aan een bedrijfseigen ondoorgrondelijk systeem. Onze manier van werken is gericht op toegankelijkheid en klantvriendelijkheid.