Extra toebehoren & smart features

Extra toebehoren zijn handige accessoires die op maat worden toegevoegd aan uw rolbrug, afhankelijk van de specifieke vereisten van de werkplek, de aard van de ladingen en de beoogde toepassingen, om de functionaliteit en veiligheid te verbeteren. 

bordes_cmc
hijsjuk_cmc
vacuumsysteem_cmc

vacuumsysteem

Deze systemen maken gebruik van vacuümtechnologie om grip te krijgen op objecten zoals grote platen, metalen panelen, houten planken of andere vlakke en gladde materialen, zonder de noodzaak van traditionele hijshaken of klemmen.

vernis_cmc

extra vernislaag

Een extra vernislaag of beschermende coating bij rolbruggen draagt bij aan het behoud van de kwaliteit, duurzaamheid en esthetiek van rolbruggen, waardoor ze beter bestand zijn tegen omgevingsfactoren (vb. extreme warmte of koude, chemische omgeving) en langdurigere prestaties leveren. 

hijsmagneten_cmc
verlichting_cmc

verlichting

Verlichting op uw hijstoestel zorgt voor een betere zichtbaarheid en situational awareness, wat essentieel is voor een soepele en veilige werking van de rolbrug.

Slimme functies of “smart features” bij rolbruggen omvatten geavanceerde technologieën en systemen die worden geïmplementeerd om de efficiëntie, veiligheid en controle van rolbruggen te verbeteren. Deze functies maken gebruik van verschillende moderne technologieën om het beheer, de monitoring en de prestaties van rolbruggen te optimaliseren.

antibotssysteem_cmc
tandemsturing_cmc
frequentiesturing

Frequentiesturing

Frequentiesturing bij rolbruggen maakt het mogelijk om de snelheid en beweging van de kraan nauwkeurig te regelen door de frequentie van de elektrische stroom die naar de motor wordt gestuurd te variëren, waardoor efficiëntere en nauwkeurigere operaties mogelijk zijn. Frequentiesturing biedt verschillende voordelen, waaronder een soepelere start en stop, een betere controle over de snelheid, verminderde slijtage van de motor en de mechanische onderdelen, evenals een efficiënter energieverbruik.

lastaflezing_cmc

Lastaflezing

Slimme rolbruggen kunnen lastdetectiesystemen hebben die het gewicht van de geladen materialen meten. Hierdoor kunnen ze het gewicht inschatten en veiligheidswaarschuwingen geven als het maximale draagvermogen wordt benaderd of overschreden.

onderhoudsapplicatie_cmc
verbodenkeuzes_cmc

Verboden zones

Deze functie is ontworpen om specifieke zones in uw gebouw te beveiligen. Hiermee kunnen we bepalen of de volledige rolbrug, dan wel alleen de takel, al dan niet toegang heeft tot een bepaalde zone.

Op zoek naar een betrouwbare industriële partner?

CMC Rolbruggen bouwt, plaatst, onderhoudt en repareert hijssystemen. Wij zijn de betrouwbare one-stop-shop voor elke nijverheid. Neem vrijblijvend contact met ons op om te zien hoe wij u kunnen helpen.

Contacteer ons

  Op zoek naar een betrouwbare industriële partner?
  Bel ons via WhatsApp

  +32 474 75 55 89

  Offerte aanvragen?

  Start uw projectaanvraag

  CMC Rolbruggen is Official Street Dealer

  Ons team staat 7OP7 klaar voor interventies.
  Wij garanderen een full-time service.