Kolom
zwenkkraan 

 • Bij een kolomzwenkkraan wordt de zwenkkraan op een vrijstaande stalen kolom bevestigd. De kolomzwenkkraan kan dus in principe overal en op diverse hoogtes geplaatst worden. Doordat ze vrij om haar as draait, zorgt de kolomzwenkkraan voor een bereik van 270° of zelfs 360°. Een breed inzetbaar hijswerktuig dus. De keuze voor een kolomzwenkkraan kan functioneel zijn omdat er rondom de post moet kunnen gewerkt worden. Maar tegelijk is de kolomzwenkkraan een handige oplossing als er geen wand in de buurt is om de zwenkkraan aan te bevestigen.

  Waarom kiezen voor een kolomzwenkkraan?

  De keuze voor een kolomzwenkkraan kan functioneel zijn omdat er rondom de post moet kunnen gewerkt worden. Maar tegelijk is de kolomzwenkkraan een handige oplossing als er geen wand in de buurt is om de zwenkkraan aan te bevestigen. Bij een kolomzwenkkraan wordt de kolom afhankelijk van de hoogte en de noden gefundeerd of met een voetplaat op de bodem verankerd. Onze kolomzwenkkranen worden voorzien van een kwalitatieve Streettakel waarbij u de keuze heeft tussen een geautomatiseerd systeem of een handmatige bediening. 

  Wij bouwen uw kolomzwenkkraan op maat

  Wij lassen, schilderen en assembleren uw kolomzwenkkraan volledig zelf. Geen stugge standaardoplossingen waar u zich moet naar schikken maar doorgedreven maatwerk. Van de afmetingen en de vorm tot de technologische functionaliteiten en de kleur. Wij maken uw kolomzwenkkraan zoals u dat wil. Voor de takels kiezen we bewust voor de gerenommerde topkwaliteit van Street. Ook voor het transport en de montage kan u vanzelfsprekend op ons rekenen. 

   

 • Kenmerken
  • Hijsvermogen tot 12.5 ton
  • Lengte van de arm tot 13m
  • Zowel manueel als volledig elektrisch
  • Hoogstaande Street componenten
  • Keuze tussen kettingtakels of kabeltakels
  • Gebruiksvriendelijke en degelijke afstandsbediening
  • Alle andere opties op aanvraag mogelijk

CMC Rolbruggen is Official Street Dealer

Op zoek naar een betrouwbare industriële partner?

CMC Rolbruggen bouwt, plaatst, onderhoudt en repareert hijssystemen. Wij zijn de betrouwbare one-stop-shop voor elke nijverheid. Neem vrijblijvend contact met ons op om te zien hoe wij u kunnen helpen.

Contacteer ons

  Op zoek naar een betrouwbare industriële partner?
  Bel ons via WhatsApp

  +32 474 75 55 89

  Offerte aanvragen?

  Start uw projectaanvraag

  Ons team staat 7OP7 klaar voor interventies.
  Wij garanderen een full-time service.