Wand
zwenkkraan

 • Een wandzwenkkraan wordt op de draagstructuur van een gebouw gemonteerd en kan dus een draaibeweging van 180° maken. Dit type zwenkkraan is vrij makkelijk te installeren in magazijnen of productieomgevingen. Bij een wandzwenkkraan moet wel rekening houden worden met het hefboomeffect van de last op de draagstructuur.

  Waarom kiezen voor een wandzwenkkraan?

  Een wandzwenkkraan is een heel eenvoudige, maar krachtige hijsoplossing tegen een aantrekkelijke kostprijs. Een heel dankbare investering die oneindig veel bedrijfsactiviteiten kan ondersteunen. Van het overbrengen van materiaal naar een vaste werkpost tot het laden van productie-installaties. Bij CMC Rolbruggen berekenen we alles nauwgezet zodat uw wandzwenkkraan perfect voldoet aan de veiligheidsnormen. 

  Wij bouwen uw wandzwenkkraan op maat

  Wij lassen, schilderen en assembleren uw wandzwenkkraan volledig zelf. Geen stugge standaardoplossingen waar u zich moet naar schikken maar doorgedreven maatwerk. Van de afmetingen en de vorm tot de technologische functionaliteiten en de kleur. Wij maken uw kolomzwenkkraan zoals u dat wil. Voor de takels kiezen we bewust voor de gerenommerde topkwaliteit van Street. Ook voor het transport en de montage kan u vanzelfsprekend op ons rekenen. 

   

 • Kenmerken
  • Hijsvermogen tot 12,5 ton
  • Overspanning tot 8m
  • Hoogstaande Street componenten
  • Keuze tussen kettingtakels of kabeltakels
  • Gebruiksvriendelijke en degelijke afstandsbediening
  • Alle andere opties op aanvraag mogelijk

CMC Rolbruggen is Official Street Dealer

Op zoek naar een betrouwbare industriële partner?

CMC Rolbruggen bouwt, plaatst, onderhoudt en repareert hijssystemen. Wij zijn de betrouwbare one-stop-shop voor elke nijverheid. Neem vrijblijvend contact met ons op om te zien hoe wij u kunnen helpen.

Contacteer ons

  Op zoek naar een betrouwbare industriële partner?
  Bel ons via WhatsApp

  +32 474 75 55 89

  Offerte aanvragen?

  Start uw projectaanvraag

  Ons team staat 7OP7 klaar voor interventies.
  Wij garanderen een full-time service.