Groot project voor CNH Industrial Belgium

Groot project voor CNH Industrial Belgium

Complex project voor het optimaliseren van de industriële workflow van CNH Industrial.

Over dit project

Locatie

Zedelgem, België

Sector

Industriële productie

Type product

Hangrolbrug

Over de samenwerking

CNH Industrial is wereldwijd actief in de ontwikkeling, productie en verkoop van landbouw- en bouwmachines. De Belgische vestigingen in Antwerpen en Zedelgem zijn betrokken bij de fabricage en assemblage van geavanceerde machines en onderdelen.

De site Zedelgem is niet alleen een productiecentrum maar ook een belangrijk onderzoeks- en ontwikkelingscentrum. Hier werkt men aan de nieuwste technologieën en innovaties om de efficiëntie en prestaties van landbouwmachines te verbeteren.

Gezien de omvangrijke operaties op deze locaties, is het geen verrassing dat er talloze hijstoestellen geïnstalleerd zijn. Sinds 2022 is CMC één van de servicepartners voor onderhoud en herstellingen hiervan. Begin 2023 kwam de vestiging in Zedelgem met de vraag om assistentie bij enkele ‘ingrijpende’ aanpassingen. Ze waren op zoek naar manieren om hun workflow en productie te optimaliseren.

Samen hebben we verschillende oplossingen verkend en een gedetailleerd plan van aanpak opgesteld om een soepele uitvoering te garanderen, met aandacht voor veiligheid en continuïteit van de productie.

Bij dit project speelden al onze teamleden een cruciale rol, van de administratieve verwerking en planning tot het opbouwen en monteren. Dankzij hun inzet en nauwkeurigheid werd alles tot in de kleinste details afgewerkt, zowel achter de schermen als op de sites zelf.

We zijn trots op ons team en hun vermogen om complexe projecten tot een succes te maken. Dit project bij CNH Industrial Belgium is daar een schitterend voorbeeld van. Samen streven we altijd naar de beste oplossingen voor onze klanten, met oog voor detail en kwaliteit in elke fase van het proces.

Het resultaat

Onderstaande werken werden met succes door ons team uitgevoerd:

  • Leveren van 13 nieuwe hangbruggen met compleet nieuwe staalstructuur voor motorlijn, allen voorzien van KITO takels
  • Verhuis van 28 takels aan KBK hangrolbruggen + aanpassen 4x staalstructuur
  • Verhuis van 3 kolomzwenkkranen
  • Aanpassen hangbrug van 630 naar 1600kg
  • Nieuwe installatie 2 hangbruggen + 1 staalstructuur
IMG20230812093136