Maatwerk bij Limburgse galvanisatie

Maatwerk bij Limburgse galvanisatie

Leveren en monteren 2 dubbelligger rolbruggen

Over dit project

Locatie

Maasmechelen, België

Sector

Chemie

Type product

Dubbelligger rolbrug

Over de opdrachtgever en de samenwerking

Limburgse galvanisatie is gespecialiseerd in het thermisch verzinken van metalen voorwerpen. Het bedrijf werd opgericht in 1956 en maakt deel uit van Van Gils Group, een groeiend familiebedrijf dat oplossing biedt voor allerhande poedercoatopdrachten.

Joep Van Gils (CEO Van Gils Group) liet ons weten dat de huidige installaties verouderd zijn en dat ze stapsgewijs willen vernieuwen in de toekomst. Concreet waren ze op zoek naar een nieuwe partner om hen bij te staan bij de uitwerking van 2 nieuwe rolbruggen. Dankzij een sterke aanbeveling kwamen ze bij CMC terecht en waren ze, ondanks de afstand tussen onze bedrijven, overtuigd van ons voorstel.

De omstandigheden qua omgeving waren uitdagend en vereisten een hoogwaardige afwerking. Onze standaardkit werd geüpgraded met volgende zaken: speciaal verfwerk op de rolbrug en op de STREET componenten/ geen elektronica op de brug (buiten de ontvanger van de afstandsbediening)/ mechanische loadcell/ mechanische eindeloopcontacten/ zuurbestendige kabelgeleider/ elektrische kast in inox-uitvoering/ festoonsysteem Vahle voor galvanisaties.

Bij galvanisatieprocessen wordt meestal de voorkeur gegeven aan Demag DH takels, maar deze zijn zowel prijzig in aanschaf als in onderhoud. CMC heeft geadviseerd dat de geüpgradede kits van STREET ook zeer geschikt zullen zijn voor gebruik in galvanisatie. Als aanvullende service heeft CMC aangeboden om gedurende de eerste 12 maanden de takels elke 3 maanden te controleren op mogelijke slijtage en passende maatregelen te nemen om de prestaties te optimaliseren.

Het project

 • WhatsApp Image 2023-12-12 at 11.11.03 (1)
 • WhatsApp Image 2023-12-12 at 11.11.04
 • Installatie limburgse galva

Op zoek naar een betrouwbare industriële partner?

CMC Rolbruggen bouwt, plaatst, onderhoudt en repareert hijssystemen. Wij zijn de betrouwbare one-stop-shop voor elke nijverheid. Neem vrijblijvend contact met ons op om te zien hoe wij u kunnen helpen.

Contacteer ons

  Op zoek naar een betrouwbare industriële partner?
  Bel ons via WhatsApp

  +32 474 75 55 89

  Offerte aanvragen?

  Start uw projectaanvraag